Websites voor kleine bedrijven

betaalbaar

compleet

gebruikersvriendelijk

ViaVero maakt websites in WordPress, het meest gebruikte contentmanagmentsysteem ter wereld. Daarbij gebruik ik een page-builder waarmee het voor u als site eigenaar ook eenvoudig is zelf teksten te bewerken. Na oplevering van de site bent u dus niet voor elke kleine wijziging afhankelijk van ViaVero (of een andere webbouwer).

Als ViaVero een website voor u maakt is deze compleet en betaalbaar.

VV embleem ViaVero

Tekst schrijven en redigeren

helder

doelgericht

to-the-point

De teksten van ViaVero zijn helder en to-the-point. Daarbij hou ik het doel van de communicatie en het gekozen communicatiemiddel goed voor ogen. 

Ik heb ruime ervaring met redigeren van zakelijke communicaties zoals presentaties, verslagen en blogs. 

Ik schrijf en bewerk graag interne en externe communicaties.

VV embleem ViaVero

Nederlands & Engels

taalgevoel

gedegen opleiding

zakelijke ervaring

Ik heb een sterk taalgevoel en affiniteit met taal. Daardoor heb ik in al mijn functies teksten geschreven en bewerkt. Aanvankelijk was dat vooral Nederlands, later meer Engels. 

Tijdens mijn studie Engels heb ik een ruime kennis van de Engelse taal opgedaan. Daarnaast heb ik bij internationale bedrijven gewerkt. Het kost mij daardoor weinig moeite te schakelen tussen Nederlandse en Engelse tekst.

VV embleem ViaVero

Online communicatie

internet & intranet

social media

mailings

ViaVero kan u ondersteunen met diverse aspecten van Online Communicatie. Ik heb ervaring met zakelijk internet, intranet, social media en mailings. Omdat online communicatie snel blijft veranderen heb ik me recent bij SRM bijgeschoold over de laatste ontwikkelingen.

In mijn hands-on ondersteuning zal ik zeker adviseren welke wijze van online communicatie het beste past bij de situatie.