Veronique de Jong - ViaVero

Veronique de Jong

Ik ben mijn werkende carrière begonnen in de audiovisuele branche, o.a. met het maken van tv-programma’s.

Vervolgens heb ik lang op het hoofdkantoor van de grootste uitzendonderneming ter wereld gewerkt, veelal in organisatorische supportfuncties waarbij ik ook schreef en redigeerde. Het onderdeel communicatie in mijn takenpakket werd met de jaren steeds groter.

In mijn laatste functie daar was ik 5 jaar verantwoordelijk voor de opzet en uitvoer van Communicatie van een nieuw internationaal bedrijfsonderdeel.

VV embleem ViaVero

Opleiding & achtergrond

Mijn universitaire studie Engels (met Spaans als 2e taal) heeft ertoe bijgedragen dat taal en communicatie altijd als rode draad door mijn carrière liep. Zowel zakelijk als op vrijwillige basis ben ik verantwoordelijk geweest voor het realiseren van nieuwsbrieven, websites, presentaties, persberichten en mailings. 

Om mijn theoretische kennis van het communicatievak nog te vergroten heb ik de afgelopen jaren een aantal cursussen en opleidingen gevolgd. Onder andere over online communicatie bij SRM.

Persoonlijkheidskenmerken

  • all-round
  • nieuwsgierig
  • daadkrachtig
  • perfectionistisch
  • resultaatgericht
  • betrokken
VV embleem ViaVero

Opdrachtgevers

Voor deze opdrachtgevers heb ik de afgelopen jaren werkzaamheden verricht. Wilt u meer weten? Of wilt u weten wat voor soort werkzaamheden dat betreft? Ga dan naar de pagina ‘referenties‘.

VV embleem ViaVero
ViaVero logo wit

ViaVero is natuurlijk een woordspeling op mijn naam, die regelmatig wordt afgekort naar Vero. 
ViaVero heeft ook een Latijns/Italiaanse oorsprong, waar het “de ware weg” of “de juiste manier” betekent.